Menu

Tomaatjes van bij ‘ La ferme des Abeilles’, Corsicaanse honing, huacatay, citrus afrikaantjes, iberisch delicatesse

Knolselder van bij ‘ les jardins de  Monchaux’, Lavas, consommée, gebrande boter

Noordzeevis, Girolles, Zeeuwse mosselen, courgette, beurre blanc van kaffir

Kalfzwezeriken – signatuur – Krokant gebakken, wulken mousseline, spinazie

Rundvlees van bij  Willem uit Sint Denijs, Sjalot, rode wijn saus, ossenstaart &  Tartaar, radijs, peterselie

KAASBORD Les Cleugnottes, extra 17e in plaats van dessert 15e             

Frambozen van bij Pieter uit Menen Cheesecake, meringue, sorbet 

De chef presenteert met trots zijn roots voor uit Eupen. David Grosdent

Buiten serveren we graag het aperitief en of koffie. 

DÉCOUVERTE 90€ . 4 GANGEN . 50€ WIJNEN

tomaatjes, noordzeevis, rund, frambozen 

Niet op zaterdagavond, zondagmiddag, feestdagen

INSPIRATIE 65€  .  3 GANGEN .  30€ WIJNEN

Noordzeevis, rund , frambozen 

Niet op vrijdagavond, zaterdagavond, zondagmiddag & feestdagen

PLAISIR 115€ . 5 GANGEN . 60€ WIJNEN 

tomaatjes, knolselder, noordzeevis, rund, frambozen 

SIGNATURE   145€ . 6 GANGEN . 70€ WIJNEN

tomaatjes, knolselder, noordzeevis, zwezerik, rund, frambozen 

Heeft u voedselallergieën of -intoleranties, meld met ons.
Niet alle ingrediënten worden op de kaart vermeld.
Voor ieder aanpassing kan er supplement gevraagd worden.

Restaurant L'Envie in Zwevegem